Hoe het begon...

Lennert en Lorenzo zijn wij, een - energiek en dynamisch – duo. Lorenzo is gecertificeerd vastgoedmakelaar en Lennert gediplomeerd kinesitherapeut. Vanuit onze jarenlange horeca-ervaring, onze passie voor lekker eten en sociaal contact startten wij in 2018 onze eigen feestzaal Les Pavés in de Molenstraat in Eeklo.

Vrij snel ging het als een lopend vuurtje dat je bij ons moet zijn voor een smakelijk en gezellig feestje en onze weekendagenda zat dan ook heel snel overvol.
Les Paves

Het ontstaan van
La Boutique

Een volgende passie die we reeds lang koesterden is die van het decoreren en het gelukkig maken van al wie ons dierbaar is met cadeautjes. Van daaruit groeide het idee om een winkeltje te openen boordevol leuke decoratiespulletjes en de meest unieke geschenken. In november 2019 opende La Boutique de deuren voor elke snuisteraar.

La Boutique is iedere woensdag geopend van 12u tot 18u. 
Buiten de openingsuren werken wij ook op afspraak

Image
Image

Personeelsgeschenken

Covid dwong ons creatief te zijn in een moeilijke periode. 
Wij ontwikkelden een volledig nieuw concept rond personeelsgeschenken.

Een persoonlijke doos, kwalitatieve producten (food en non-food), extra's voor iedereen en maatschappelijk oogpunt staan daarbij centraal. 
Heel snel stappen bedrijven mee in dit verhaal en wordt dit ons echte specialiteit.

Wat brengt de toekomst?

Als energiek duo hebben we nog héél wat plannen en toffe projecten. Zo zullen wie ieder jaar een volledig nieuwe brochure ontwikkelen met personeelgeschenken, aangevuld met seizoensartikelen voor Pasen en Sinterklaas. 

Daarnaast organiseren wij ieder jaar een netwerkevent voor onze B2B klanten, waarop wij sprekers uitnodigen en onze laatste nieuwe collectie voorstellen. 

Volg ons en vertel het verder!
Daar zijn we je eeuwig dankbaar voor. Stuur ons een mailtje (info@laboutique-eeklo.be) indien je op de hoogte wil blijven van alles wat we doen.

La Boutique par Les Pavés

Molenstraat 204
9900 Eeklo
BE 0674.871.461
+32 476 83 43 09
info@laboutique-eeklo.be

Wij zijn lid van

Geen alcohol onder 18 jaar